Het Bos van de Legenden

DEEL 1

Het Bos van de Legenden

Diefstal en moord in de Achterhoek! Een klein beveiligingsbedrijf ontdekt een verband…

Het beveiligingsbedrijf van de half-IJslandse Laufey Gísladóttir wordt door een rijke zakenman ingehuurd om een horlogediefstal op te lossen. Tijdens de werkzaamheden in de Achterhoekse villa wordt Lotte, de au pair van het gezin, echter vermoord aangetroffen in het aangrenzende bos.
Laufey beseft dat haar beveiligingsmaatregelen misschien meer aanknopingspunten kunnen bieden in het politieonderzoek. Samen met haar collega Niels, een hacker met pleinvrees, zoekt ze uit wat er met Lotte gebeurd is. Is ze vermoord door dezelfde serie-aanrander die al eerder in het bos toegeslagen heeft? Is er een verband tussen de moord en de gestolen horloges? En wat heeft Lucien, de baldadige zoon van de zakenman, met de zaak te maken?

ISBN: 978-90-828122-0-6

E-books

De e-book versies zijn onder andere verkrijgbaar in de apps van Storytel, Luisterrijk, Nextory, Bookbeat, Spotify, KOBO, Bol.com en Podimo.

Paperback

De paperback versie kun je hier kopen.

Luisterboeken

De luisterboeken zijn onder andere verkrijgbaar in de apps van Storytel, Luisterrijk, Nextory, Bookbeat, Spotify, KOBO, Bol.com en Podimo.