De Schaduw over de School

DEEL 3

De Schaduw over de School

Op een Lochemse kostschool is een seriemoordenaar actief! Lukt het Laufey en Niels om de dader te vinden?

Laufey Gísladóttir voelt zich nog altijd niet de oude na haar vorige avontuur. Haar pogingen om buiten het werk wat afleiding te zoeken lopen uit tot niets. Gelukkig gaat het werk voor haar beveiligingsbedrijf Islasec onverminderd door. Laufey en Niels worden door de directie van een dure internationale kostschool ingehuurd om de beveiliging in het gebouw op orde te krijgen.

Terwijl Niels helpt om de digitale aanvallen op de website te stoppen, merkt Laufey al snel dat er op de Lochemse school vreemde zaken spelen. Is er inderdaad sprake van een geheime affaire tussen een docent en een leerling? In hoeverre houdt die zaak verband met de vermoorde man op het feestje van Laufeys oud-werkgever? Terwijl Laufey zichzelf probeert te herpakken, wordt er op het schoolterrein een tweede moord gepleegd…

ISBN: 978-90-828122-9-9

E-books

De e-book versies zijn onder andere verkrijgbaar in de apps van Storytel, Luisterrijk, Nextory, Bookbeat, Spotify, KOBO, Bol.com en Podimo.

Paperback

De paperback versie kun je hier kopen.

Luisterboeken

De luisterboeken zijn onder andere verkrijgbaar in de apps van Storytel, Luisterrijk, Nextory, Bookbeat, Spotify, KOBO, Bol.com en Podimo.